Even voorstellen

Mijn naam is Annemieke Blom, sinds 1992 heb ik een eigen praktijk in mijn woonplaats van Ewijcksluis. Ik ben samenwonend en samen hebben we 2 dochters.  Ik ben gestart met werken in het bankwezen. Na een aantal jaren met veel voldoening te hebben gewerkt op de bank begon het te kriebelen om toch iets ‘in de zorg’ te gaan doen.                                                      Inmiddels had een Natuurgeneeskundige therapeut mij van mijn langdurige rugklachten afgeholpen. Met name hierdoor groeide mijn interesse voor de alternatieve of complementaire geneeswijze. De studie Voetreflexologie voldeed dan ook zeer aan mijn verwachtingen en na het afronden hiervan heb ik in 1992 mijn eigen praktijk opgezet.

Daarnaast werkte ik ook parttime in de reguliere gezondheidszorg als doktersassistente. Door deze combinatie ben ik anders gaan kijken naar ziekte en gezondheid, naar de verschillen in het reguliere- en het alternatieve  circuit en hoe deze elkaar kunnen aanvullen. In mijn eigen praktijk werd het steeds drukker en heb ik op een goed moment mijn functie als doktersassistente beëindigt.

Als Natuurgeneeskundig therapeut ga ik uit van een holistische visie. Dit houdt in dat een mens meer is dan alleen een fysiek lichaam. Lichaam en geest moeten in balans zijn. Is die balans er niet, dan kan het zelfhelend vermogen zijn werk niet goed doen en ontstaan er klachten. Mijn behandelingen zijn erop gericht de balans in je lichaam weer te herstellen en waar nodig blokkades op te heffen. Om beter te worden zul je de balans met jezelf en je omgeving weer moeten terugvinden. Hierbij help ik je graag, voel je welkom.